“Υπάρχει συμβιβασμός με Βασιλόπουλο”
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδοντας τους... κύκλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε ότι με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο έχει ήδη βρεθεί συμβιβαστική λύση που ικανοποιεί τις δύο πλευρές.
” Με αφορμή δημοσιεύματα αναφορικά με δήθεν εκκρεμή δικαστική διαφορά με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο πλευρές με πνεύμα καλής συνεργασίας και διάθεσης έχουν επιλύσει συμβιβαστικά, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, το ζήτημα που είχε ανακύψει από την μακρά απουσία του παίκτη από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά του Π. Βασιλόπουλου και εύχεται στον παίκτη να συνεχίσει με υγεία την αγωνιστική του δράση“, ανέφερε το σχετικό κείμενο.