Υπέγραψε ο Αθηναίου
Την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος έλυσε τη συνεργασία του με την Εσκίσεχιρ και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος θα μείνει εκτός για ένα μήνα λόγω τραυματισμού.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, όπως κι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος, με δηλώσεις τους είχαν τονίσει την ανάγκη απόκτησης δύο παικτών στις θέσεις του πλέι μέικερ και του σέντερ.
Τελικά, η θέση του πόιντ γκαρντ “έκλεισε” από τον Γιάννη Αθηναίου. Ο 27χρονος άσος έλυσε το μεσημέρι της Τρίτης (2/12) τη συνεργασία του με την τουρκική Εσκίσεχιρ και επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης
Το διαζύγιο με την πρώην ομάδα του είχε δημοσιοποιήσει μέσω twitter ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος
Ο Γιάννης Αθηναίου έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, ΚΑΟΔ και Άρη, ενώ πέρυσι έκανε την καλύτερη σεζόν του, με αποτέλεσμα να μετακομίσει για μικρό διάστημα στην Μιλάνο, όντας μάλιστα το καλοκαίρι στις επιλογές του Φώτη Κατσικάρη για την προετοιμασία της Εθνικής.
Εφέτος με τη φανέλα της Εσκίσεχιρ είχε 7,1 πόντους, 2,5 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Διαβάστε ακόμα:
Αγγελόπουλος: “Σε 1-2 χρόνια η ΑΕΚ θα διεκδικεί το πρωτάθλημα”