Ηρεμη δύναμη ο Ομπράντοβιτς: "Πάντα υπάρχουν πράγματα που γίνονται για πρώτη φορά"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για τις επιδόσεις του στο ΟΑΚΑ και συμπλήρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να παλέψει.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος πολυνίκης κόουτς τόνισε: " Είναι φανερό πως και οι δύο μεριές προσπαθήσαμε να κάνουμε νέα πράγματα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με διαφορετική αρχική πεντάδα, περιμέναμε πως θα είναι πολύ επιθετικός στην άμυνα και την επίθεση. Το ματς ήταν διαφορετικό και στις δύο πλευρές του παρκέ κάτι που επηρέασε η διαφορετική αρχική πεντάδα. Λίγο-πολύ και εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα δεδομένα. Ήταν πολύ σημαντικό μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και βρήκαμε τρόπο να ελέγξουμε το αποτέλεσμα".

Βάσει στατιστικής και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι αλλά κάποιες λεπτομέρειες όμως η συγκέντρωση, κάποιες καλές άμυνες και κάποια σουτ έκριναν το αποτέλεσμα. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα παίξουμε ξανά με μία εξαιρετική ομάδα που θα έρθει στην Κωνσταντινούπολη για να παλέψει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τα δυο παιχνίδια."

Πάντα υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν για πρώτη φορά. Ήταν αλήθεια ότι παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Κανείς δεν ήρθε εδώ σκεπτόμενος ότι θα κερδίσουμε δύο παιχνίδια. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Όλα γίνονται χάρη στη δουλειά των παικτών μου, όχι του προπονητή. Έπαιξαν πολύ σκληρά, πολύ δυνατά. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, έπαιξαν πολύ δυνατά και γι αυτό είδαμε αυτό το αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK