Ήρθε το τέλος για τον Λόσον στους Ρόκετς

Μόνο λίγους μήνες διήρκησε η συνεργασία του Τάι Λόσον με τους Ρόκετς.

Ήρθε το τέλος για τον Λόσον στους Ρόκετς

Ο ταλαντούχος γκαρντ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι με την προοπτική να γίνει ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας του Κέβιν ΜακΧέιλ τότε και ν' αποφορτίσει τον Τζέιμς Χάρντεν από το δημιουργικό ρόλο. Στους Νάγκετς είχε 9.6 ασίστ ανά αγώνα την περυσινή σεζόν και κάτι αντίστοιχο ευελπιστούσαν ότι θα κάνει στο Χιούστον.

Η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική. Οι δύο κοντοί δεν ταίριαξαν ποτέ, ο Χάρντεν δεν μπορούσε χωρίς την μπάλα στα χέρια και ο Λόσον δεν κατάφερε να τον συμπληρώσει, με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερωθούν στην αρχή της σεζόν. Η περιφερειακή άμυνα δε, ελλείψει Μπέβερλι, έγινε τρομερά ευάλωτη και η μία ήττα διαδεχόταν την άλλη.

Ο Λόσον γρήγορα άρχισε να... σκουπίζει τον πάγκο και ουδέποτε ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του. Οι Ρόκετς, που είχαν χαραμίσει το ντραφτ πικ στον πρώτο γύρο του επόμενου καλοκαιριού, επιχείρησαν να βρουν ομάδα να τον ανταλλάξουν, αλλά συμφωνία δεν προέκυψε και επί της ουσίας αναγκάστηκαν να τον αποδεσμεύσουν μετά την trade deadline πληρώνοντάς τον.

Ο 28χρονος γκαρντ φεύγει με 5.8 πόντους (38.7% στα σουτ) και 3.4 ασίστ. Στη Νέα Υόρκη ευελπιστούν ότι θα κερδίσουν την υπογραφή του, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν περιφερειακό με ηγετικά χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK