ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισοφάρισε η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας της ήττας του πρώτου αγώνα, αλλά στη δεύτερη μονομαχία με την Καρσίγιακα κατάφερε να επικρατήσει 84-70, να ισοφαρίσει την ημιτελική σειρά σε 1-1.

Ισοφάρισε η Φενέρμπαχτσε

H ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε σταθερά το προβάδισμα και με πρωτεργάτες τους Νεμάνια Μπιέλιτσα (16 πόντοι), Ογκούζ Σαβάς (15 πόντοι) έφτασε αρκετά εύκολα στην επικράτηση.

Ο Νίκος Ζήσης σταμάτησε στους 12 πόντους με 4/4 δίποντα, 4/4 βολές και 5 ασίστ, ενώ από πλευράς Καρσίγιακα, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι σταμάτησε στους 23 πόντους.

Η Φενέρμπαχτσε έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 19 πόντους (77-58), δείχνοντας τα δόντια της ενόψει του τρίτου ημιτελικού που θα διεξαχθεί στην έδρα της Καρσίγιακα στις 4 Ιουνίου (19:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK