"Ισόβια δεσμά" σε Αλεξανδρή

"Ισόβια δεσμά" σε Αλεξανδρή
Την πλήρη εμπιστοσύνη των ιθυνόντων της Ολύμπιας και δη του Γιώργου Μαλάκου (ισχυρού άνδρατης ομάδας) απολαμβάνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2012!!!

Οι Θεσσαλοί μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τη -μέχρι τώρα- μεταξύ τους σχέση τους αποφάσισαν να προτείνουν στον Έλληνα τεχνικόσυμβόλαιο-μαμούθ επτά ετών, πρόταση που έγινε αποδεκτή. Εξάλλου, και ο ίδιος ο "τίγρης" δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τη διοίκηση των "πορτοκαλί" και από τη στιγμή που έλαβε τις εγγυήσεις που ζητούσε ήταν εύκολο να απαντήσει θετικά.

Ως είθισται μετά τις υπογραφές, υπάρχουν και οι ανάλογες δηλώσεις με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να δηλώνει: " Στην πενταετία που ακολουθεί θέλουμε να δούμε την Ολύμπια στις υψηλές θέσεις, για να κάνουμε και την πόλη μας υπερήφανη. Η συνεργασία που έχουμε είναι άψογη, το όραμα κοινό και το μοιραστήκαμε με τους ανθρώπους της ομάδας πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό ξεκίνημα ".

*** Την Τετάρτη, οι Αλεξανδρής, Λάππας και Γιόζεν θα βρεθούν στην Αθήνα εκπροσωπώντας την Ολύμπιαστην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1, ενώ την Παρασκευή οι Θεσσαλοί θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο, όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK