Ιστορική στιγμή στο Τζαζ - Γουόριορς, μόνο γυναίκες σε περιγραφή και παραγωγή

Το ματς μεταξύ των Τζαζ και των Γουόριορς τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/2) ήταν ιδιαίτερης σημασίας καθώς για πρώτη φορά οι γυναίκες ήταν εκείνες που είχαν τον έλεγχο της μετάδοσης του αγώνα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ιστορική στιγμή στο Τζαζ - Γουόριορς, μόνο γυναίκες σε περιγραφή και παραγωγή
2022 AP PHOTO/RICK BOWMER

Το γυναικείο φύλο ήταν εκείνο που κυριάρχησε στο ματς μεταξύ των Τζαζ και τους Γουόριορς τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς έμελλε να γίνει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του ΝΒΑ στην παραγωγή του οποίου υπήρχαν μόνο γυναίκες.

Τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες οι γυναίκες είχαν τον απόλυτο έλεγχο της μετάδοσης του αγώνα με τον συνολικό αριθμό που συμμετείχαν να είναι 33.

Μόουινς, Μπερκ και Σόλτερς ήταν οι τρεις γυναίκες που βρίσκονταν μπροστά από τις κάμερες στον σχολιασμό και την μετάδοση του αγώνα ενώ άλλες 30 είχαν καθοριστικά πόστα πίσω από τις κάμερες προκειμένου η παραγωγή να είναι άρτια και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό θέαμα στους τηλεθεατές που το παρακολούθησαν.

Ήταν μία ιστορική βραδιά στο Σολτ Λέικ, καθώς πέρα από τη νίκη των Τζαζ επί των Γουόριορς, το γυναικείο μπασκετικό κοινό είχε ένα επιπλέον λόγο να χαμογελάσει βλέποντας τις γυναίκες να τα καταφέρνουν περίφημα στην παραγωγή ενός αγώνα ΝΒΑ και να γράφουν ιστορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK