Ιτούδης: "Είμαστε σε περίοδο μίνι προετοιμασίας"

Mε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού Νίκολας και Μπατίστ επέστρεψαν στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία τους για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις.

Ιτούδης: "Είμαστε σε περίοδο μίνι προετοιμασίας"

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη δουλειά των νταμπλούχων. «Με την επανέναρξη των προπονήσεων μπήκαμε ουσιαστικά σε μία περίοδο μίνι προετοιμασίας την οποία θα χρησιμοποιήσουμε για φυσικά κατάσταση, τεχνική αλλά και τακτική. Θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας κάποια καινούργια πράγματα και να διατηρήσουμε την ομάδα σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το καλό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ξεκούραστοι και δουλεύουμε πολύ καλά", τόνισε ο Ιτούδης.

Αναφερόμενος εξάλλου και στο ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα, λόγω της απεργίας του ΠΣΑΚ, σημείωσε: « Είναι αυτό κάτι για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Προετοιμαζόμαστε πάντως για να παίξουμε στην Καβάλα στις 4 του μήνα, από κει και πέρα θα δούμε.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK