Ηττα στο φινάλε από το Μαρούσι

Ηττα στο φινάλε από το Μαρούσι
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της των δύο ομάδων για τους αγώνες Κυπέλλου, η ΑΕΚ έδωσε την Τετάρτη φιλικό αγώνα με το Μαρούσι. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη επικράτησε τελικά με 69-72 χάρις με ένα τρίποντο του Μπουντούρη 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Σαράντα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη το σκορ ήταν 69-69. Την τελευταία επίθεση του Αμαρουσίου ανέλαβε ο Μπλάκνεί, ο οποίος, όταν κλείστηκε από τους ψηλούς, έβγαλε στον Μπουντούρη που με το τρίποντο τελείωσε το παιχνίδι.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Σπύρος Παντελιάδης. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Παπανικολάου, Τσιάρας και Πελεκάνος.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 38-44, 60-60, 69-72

AEK: Παντελιάδης 6, Μπουρούσης 13, Κόπενραθ 9, Καλαμπόκης 5, Ρίματς 9, Χάτζατζ 2, Ταμίρ 8, Μαγκουνής 3, Παπαϊωακείμ 14, Αθανασούλας.

Μαρούσι: Μπλάκνεϊ 7, Νικολαϊδης 6, Κυρίτσης 16, Σέκουλιτς 6, Χόμαν 10, Στεφανίδης 6, Κολώκας 11, Καϊμακόγλου 2, Καράγκουτης 5, Μπουντούρης 3, Λόλας

Το κύπελλο δεν την νοιάζει

Το κύπελλο είναι ένας θεσμός με τον οποίο ασχολούνται οι ομάδες που θέτουν στόχους για τίτλους. Μέχρι πέρυσι η ΑΕΚ περιλαμβανόταν σε αυτή την ελίτ των τριών τεσσάρων συλλόγων. Φέτος όμως δεν υπάρχει μεγάλη ζέση για τον συγκεκριμένο θεσμό. Παρά το γεγονός ότι ο δικέφαλος έχει ευνοϊκή κλήρωση με τους αγώνες εντός έδρας, ο Λευτέρης Κακιούσης δεν είναι σε θέση να μιλάει για επιδιώξεις.

Την Κυριακή κόντρα στον ανανεωμένο Απόλλωνα Πατρών η «ένωση» δεν θεωρείται καν φαβορί παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στο Γαλάτσι. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην δημιουργία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικής ομάδας αλλά αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Άλλωστε στην πρεμιέρα του κυπέλλου, δεν θα υπάρχει δεύτερος ξένος ενώ και ο Πελεκάνος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης.

Η αναζήτηση παίκτη συνεχίζεται από την αμερικάνικη αγορά δύσκολα όμως να ευδοκιμήσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1. Ο προπονητής θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βρεθεί ο καλύτερος παίκτης ελπίζοντας παράλληλα ότι θα δωθεί μία λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Αυτό θα σημαίνει περισσότερα χρήματα για καλύτερο γκαρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK