Ηττήθηκε από τη Βαρέζε

Ηττήθηκε από τη Βαρέζε
Ήττα στο τέλος για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του τουρνουά της Μπιέλα. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, διεκδίκησαν τη νίκη ως και το 38’30’’ οπότε η Βαρέζε προηγούταν με 74-72. Σ’ εκείνο το σημείο, ο Γκαρνέτ εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Παπαμακάριου από την πεντάδα του Ολυμπιακού (είχε βγει με πέντε φάουλ) και με πέντε συνεχόμενους πόντους έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.

Σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο διεθνής γκαρντ είχε περάσει... χειροπέδες στον Αμερικανό και μόνο όταν ο Παπαμακάριος βγήκε από το παιχνίδι, βρήκε το δρόμο προς το καλάθι. Εκτός του 25άχρονου γκαρντ, αρκετά καλή για τον Ολυμπιακό ήταν οι δυο Πατρινοί. Ο Νίκος Μπάρλος και ο Νίκος Αργυρόπουλος ήταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση, ενώ τους ακολούθησαν σε απόδοση ο Νίκος Χατζής και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Όσον αφορά τον Τάιους Έντνι, εισέπραξε το χειροκρότημα των 1000 Ιταλών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους αποζημίωσε πετυχαίνοντας τέσσερα εντυπωσιακά καλάθια.

Η εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με το πρώτο φιλικό επί Ιταλικού εδάφους με την Μπιέλα ήταν σαφώς βελτιωμένη, αναλογιζόμενοι και το γεγονός ότι και πάλι το πρωί, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση για τους παίκτες του.

ΒΑΡΕΖΕ: Γκαρνέτ 10, Φαραντέλο 1, Χάφναρ 10, Χάουελ 14, Αλμπάνο 9, Ντε Πολ 8, Αλεγκρέτι 5, Μάτζο, Κόλινς 19, Φερναντές 6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έντνι 8, Παπαμακάριος 5, Αργυρόπουλος 13, Λιούις 2, Χατζής 15, Σεϊμπούτις 2, Ζουκάουσκας 8, Μπάρλος 11, Αγαδάκος 3, Σχορτσιανίτης, Πρίντεζης 2, Καλαϊτζίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK