Ηττήθηκε από την Κίεβ στην Κύπρο

Ηττήθηκε από την Κίεβ στην Κύπρο
Μετά τις εύκολες νίκες επί της ΑΕ Λεμεσού και της Κίμκι, ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει δίχως... απώλειες τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Κύπρου. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν από την ουκρανική BC Κίεβ με 81-74, αν και μέχρι τας τελευταία λεπτά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής διεκδικώντας την τρίτη νίκη τους. Ένα τρίποντο, όμως από τον ΑμερικάνοΓκριρ έδωσε αέρα πέντε πόντων στους Ουκρανούς (79-74), το οποίο και δεν απώλεσαν μέχρι την κόρνα της λήξης.

Πάντως, η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει κάτι καλύτερο, όμως η αστοχία στα σουτ των τριών πόντων στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τους στέρησε το προβάδισμα (0/7). Σταθερός, βέβαια,για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ πρόσφερε ποιότητα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών, ο Νίκος Χατζής, ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους.

Οι πόντοι του Ολυμπιακού: Έντνι 9, Παπαμακάριος 3 (1), Λιούις 8, Χατζής 16 (1), Σεϊμπούτις 7 (1), Ζουκάουσκας 7, Μπάρλος 9 (3), Αγαδάκος 3, Σχορτσανίτης 12 (7ρ., 2κλ., 2τ.)

*** Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει τη Δευτέρα (26/9) στην Ελλάδα και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Τρίτη το απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK