Ιβάνοβιτς: “Δεν περίμενα ν’ απολυθώ”
Μετά από δύο θητείες και συνολικά δέκα χρόνια προσφοράς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απολύθηκε από την Κάχα Λαμποράλ. Ο Χοσέαν Κερεχέτα δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνουν βιαστικές αποφάσεις και γι' αυτό ο 55χρονος Μαυροβούνιος ξαφνιάστηκε από την τροπή που πήρε η συνεργασία του με τη βασκική ομάδα.
” Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε εδώ και σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. Αντιλαμβάνομαι και αποδέχομαι πάντως την απόφαση της διοίκησης “, δήλωσε ο Ιβάνοβιτς και έκτοτε ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε όλη αυτή τη μακρά περίοδο στον πάγκο της Κάχα.
Ο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο της Βιτόρια και εκεί έδειξε λίγο να ενοχλείται. ” Αυτό είναι πρόβλημα του προέδρου τώρα. Πιστεύω πάντως ότι θα τα καταφέρει“, αρκέστηκε να πει καταλήγοντας ο πολύπειρος κόουτς, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των Βάσκων από το 2000-05 και από το 2008 μέχρι σήμερα.