Ιβάνοβιτς: "Με αυτούς νικήσαμε τον Ολυμπιακό"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε γιατί επέλεξε να έχει στη 12άδα του τελικού αρκετούς νεαρούς παίκτες και όχι τον Νέλσον, τον Μπλουμς ή το Λαβάλ και μίλησε για το θετικό αντίκτυπο αυτής της νίκης ενόψει του αγώνα στο Βελιγράδι.

Ιβάνοβιτς: "Με αυτούς νικήσαμε τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε στο αρχικό σχόλιό του: " Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει ωραίο μπάσκετ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ξέρουμε ότι μετά την ήττα από την Άλμπα θα πρέπει να βρούμε αυτοπεποίθηση και η άμυνα σε βοηθάει να τη βρεις. Αυτό είναι το πρώτο τρόπαιό μου στην Ελλάδα, όμως για τον Παναθηναϊκό ένα από τα πολλά. Εκτός από τον Απόλλωνα, είχαμε νικήσει τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο και τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και την Ευρωλίγκα".

Ο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε γιατί προτίμησε να έχει μαζί του αρκετούς νέους: " Ήρθα εδώ για να προωθήσουμε νέους παίκτες. Όλη τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα δίνω χρόνο στους παίκτες αυτούς έτσι ώστε ν' αποκτήσουν εμπιστοσύνη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχαμε νικήσει με αυτούς και άξιζαν να παίξουν στον τελικό".

Κληθείς να σχολιάσει αν του αρέσει αυτό το πρότζετ, προσέθεσε: " Δεν είχα Ισπανούς παίκτες στην Μπασκόνια, αλλά είχα πάντα νέους από την Αργεντινή ή άλλες χώρες. Μου αρέσει αυτή η διαδικασία. Ποτέ δεν κάνω διαφοροποίηση αν είναι Έλληνας, Γάλλος, Ισπανός ή Αμερικανός. Θέλω νέους και καλούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK