Ιβάνοβιτς: "Μπράβο στον Διαμαντίδη". Θλάση ο Μαυροκεφαλίδης

Λιτός, αλλά περιεκτικός ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο αγώνα με τη Ζαλγκίρις, εστίασε κυρίως στην άμυνα.

Ιβάνοβιτς: "Μπράβο στον Διαμαντίδη". Θλάση ο Μαυροκεφαλίδης

" Είναι μία σημαντική νίκη, καθώς η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα, ιδίως αν την αφήσεις να παίξει. Κλειδί ήταν η άμυνά μας. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε πολύ καλά, αλλά από την αρχή ήμασταν καλή. Μου άρεσε πάρα πολύ η πίεση του Διαμαντίδη στον αντίπαλο πλέι μέικερ στα πρώτα λεπτά".

Θλάση ο Μαυροκεφαλίδης

Στο νοσοκομείο μετέβη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κατά την ανάπαυλα του αγώνα με τη Ζαλγκίρις μετά τον τραυματισμό του. Ο διεθνής φόργουορντ διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και αναμένεται πλέον να μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ζαλγκίρις Γκιντάρας Κράπικας τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Ιβάνοβιτς για τη νίκη. Δεν βρήκαμε ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα όσο ο Παναθηναϊκός. Είχα την ευκαιρία όμως να δώσω χρόνο σε κάποιους από τους νεαρούς μας παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK