Ιβάνοβιτς: "Ο κόσμος έχει μνήμη και βοηθάει"

Για την υπερπροσπάθεια των παικτών του να γυρίσουν τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ και τη στήριξη του κόσμου στα δύσκολα μίλησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τον ευρωαποκλεισμό του Παναθηναϊκού.

Ιβάνοβιτς: "Ο κόσμος έχει μνήμη και βοηθάει"

" Μας έλειψε λίγη προσπάθεια και λίγη δύναμη για ακόμη μία νίκη. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά είχαμε δυνατή άμυνα και υπομονή. Στην πορεία σταματήσαμε. Θέλαμε καλύτερη ισορροπία και να είμαστε εύστοχοι στο τρίποντο. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Από τα παιχνίδια στη Μόσχα δεν ήμαστε ικανοποιημένοι αλλά εδώ δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Η ΤΣΣΚΑ σε αυτήν την σειρά ήταν καλύτερη.

Συνολικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στο Top 16 και να μην έχουμε αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ. Μπορεί να μας ταίριαζε καλύτερα κάποια άλλη ομάδα, αφού η ΤΣΣΚΑ είναι πλήρης και δυνατή ομάδα. Σε αυτά τα δύο ματς φτάσαμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, στη Μόσχα όχι.

Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα και στους δύο αγώνες. Ο κόσμος στήριξε τους παίκτες και τους βοήθησε να δώσουν το κάτι παραπάνω. Έχω παίξει και ως αντίπαλος εδώ και ξέρω πώς είναι. Ο κόσμος έχει μνήμη και βοηθάει την ομάδα είτε χάνει είτε κερδίζει.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία.

Ο Λαβάλ δεν έχει κάποιον τραυματισμό, είναι δική μου απόφαση"

24MEDIA NETWORK