Ιβάνοβιτς: "Το λογικό θα ήταν έχουν κόσμο και τα ντέρμπι"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αφού ανέλυσε τον παράγοντα που ανέτρεψε τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, μίλησε για την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Περιβόλας.

Ιβάνοβιτς: "Το λογικό θα ήταν έχουν κόσμο και τα ντέρμπι"

Ο κόουτς των πρωταθλητών υποστήριξε χαρακτηριστικά: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Απόλλων μπήκε δυνατά και είχε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας που μας έδωσε τη νίκη.

Αυτό που είπα στους παίκτες μου στη διάρκεια του ημιχρόνου, ήταν να παίξουν πιο δυναμικά στην άμυνα και ν’ αντιμετωπίσουμε σωστά το πικ εν ρολ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Η πόλη έχει μπασκετική παράδοση. Το λογικό θα ήταν να έχουν κόσμο και τα ντέρμπι αλλά στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται".

Ο Νίκος Βετούλας υποστήριξε: " Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά. Τρέξαμε και ευστοχήσαμε σε πολύ μεγάλα σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο αντίθετα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός με τους παίκτες και την εμπειρία που έχει θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στο παιχνίδι. Όταν επανήλθαμε στο παιχνίδι και περάσαμε με 54-50, δεν είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε 4 εύκολους πόντους. Αντιθέτως είχαμε 1/4 βολές. Πηγαίνοντας το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα στους 3-4 πόντους, ο Παναθηναϊκός είχε και το πλεονέκτημα. Αυτά τα παιχνίδια είτε τα χάνεις στον ένα πόντο είτε χάνεις με 20 ή 30 είναι το ίδιο. Ο απολογισμός του πρώτου γύρου είναι θετικός. Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ, τρέχουμε, και δεν προσπαθούμε να 'χουμε σκοπιμότητα στο παιχνίδι μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK