ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίβκοβιτς: “Δεν μπορείς να τρέξεις, αν περπατάς στην άμυνα”

Δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στην άμυνα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, παρά τη νίκη επί του Πανιώνιου.

Ίβκοβιτς: “Δεν μπορείς να τρέξεις, αν περπατάς στην άμυνα”
Ο Σέρβος τόνισε μετά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη: ”
Πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια, αλλά δεν δείξαμε καλό πρόσωπο. Ο Πανιώνιος συνεχίζει την παράδοση να παίζει με νέους παίκτες. Δεν είχε πίεση, έπαιξε δυνατά και τέλειωσε το ημίχρονο με 64% ευστοχία. Αυτό σημαίνει ότι ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα, κυρίως ένας εναντίον ενός. Ο Γκόρντον μάς βοήθησε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι με την άμυνα του. Είναι καλό παράδειγμα για όλη την ομάδα. Το ανησυχητικό είναι ότι και στη Γερμανία παίξαμε με τον το ίδιο τρόπο, άρα έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Δεν μπορείς να τρέξεις και να δημιουργείς, αν περπατάς στην άμυνα. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένας σημαντικός παίκτης. Μπορεί να ήταν λάθος που βιαστήκαμε να παίξει με την Μάλαγα και δεν ήθελα να τον πιέσω “.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας, στάθηκε στην κούραση που έβγαλε στο τέλος ο Βούγιανιτς. ” Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά μας πόνεσε το ροτέσιον στους γκαρντ. Ο Βούγιανιτς κουράστηκε και η απουσία του μας οδήγησε σε αυτό το ροτέσιον. Για 30 λεπτά διεκδικούσαμε τη νίκη και αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει με την έμπειρη ομάδα του. Η στατιστική γράφει πέντε επιτυχημένους αιφνιδιασμούς για τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός στο τρανζίσιον και στο επιθετικό ριμπάουντ. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν καθοριστικά. Είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό. Η προσθήκη του Βούγιανιτς και η επιστροφή του ΜακΛίοντ θα μας βοηθήσει να είμαστε κάθε εβδομάδα και καλύτεροι“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK