Ίβκοβιτς: "Με Αγγέλου για σπουδαία πράγματα"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στους πάγκους και υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ της Αναντολού Εφές

Ίβκοβιτς: "Με Αγγέλου για σπουδαία πράγματα"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος κόουτς της τούρκικης ομάδας, ανέλυσε το πλάνο του και εξήγησε ότι η νέα Αναντολού Εφές μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα:

''Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την Αναντολού Εφές να πετύχει τους στόχους της. Πρόκειται για ένα κλαμπ με παράδοση στην Euroleague και υπάρχει διάθεση για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η ομάδα θα μπει σε διαδικασία αναδόμησης αφού θα δουλέψουμε πολύ με νέα παιδιά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί! Θα συνεχίσουμε μαζί με τον Βαγγέλη Αγγέλου ώστε να δημιουργήσουμε τη νέα Εφές. Θα προσθέσουμε στην ομάδα κάποιους διεθνείς παίκτες. Αγαπώ την Κωνσταντινούπολη και μπορώ να πω ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποτελείται από νεαρούς και έμπειρους ποιοτικούς παίκτες που θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις μας. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν!''.

Ο βαθύπλουτος πρόεδρος της Αναντολού Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν ανέλυσε το πλάνο των Τούρκων μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

''Η μέρα είναι πολύ σημαντική για την Αναντολού Εφές. Συμφωνήσαμε για δυο χρόνια με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς κι ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη συνεργασία. Ο κόουτς είναι άνθρωπος του αθλητισμού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται μαζί μας και μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο! Πλέον αναλαμβάνει να τρέξει το χτίσιμο της ομάδας''.

24MEDIA NETWORK