Ο Jimmy Butler λατρεύει να τον μισούν και δεν το κρύβει

Οδήγησε τους Timberwolves στην πρώτη νίκη τους με ηγετική εμφάνιση και μετέτρεψε το γιουχάισμα σε επευφημίες. Ο Jimmy Butler πήγε άλλη μια ημέρα στη δουλειά.

Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler (23) talks with a fan after he was fouled and fell into a seat during the second half of an NBA basketball game against the San Antonio Spurs, Wednesday, Oct. 17, 2018, in San Antonio. San Antonio won 112-108. (AP Photo/Eric Gay)
Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler (23) talks with a fan after he was fouled and fell into a seat during the second half of an NBA basketball game against the San Antonio Spurs, Wednesday, Oct. 17, 2018, in San Antonio. San Antonio won 112-108. (AP Photo/Eric Gay) AP PHOTO/ERIC GAY

Δυνητικά ο Jimmy Butler θα μπορούσε να είναι μια κινηματογραφική περσόνα. Χολιγουντιανός αστέρας που θα συμμετάσχει σε blockbuster ταινίες δράσης, με physic άλλωστε που φέρνει στον Wesley Snipes, και θα πληρώνεται για να κάνει τον κακό!

Θα ήταν πολύ cool με όλο αυτό, δεν θα τον πείραζε καθόλου. Haters Gonna Hate, ούτως ή άλλως.

"Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι αγαπούν να με μισούν κάποιες φορές και μου αρέσει", υποστήριξε με πάσα ειλικρίνεια στ' αποδυτήρια, αφού πρώτα είχε σκοράρει 33 πόντους (με 10/12 σουτ μάλιστα) στο καλάθι των Cavaliers και είχε υπογράψει το 131-123 για την πρώτη εφετινή νίκη τους των Timberwolves.

Το συμπέρασμά του αυθαίρετο δεν ήταν. Ξέρουν πλέον όλοι ότι ο Butler δεν είναι σ' ένα περιβάλλον που θέλει να ζει και να δουλεύει. Δεν τον γεμίζει, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής του. Η απαίτησή του να γίνει ανταλλαγή 'πάραξε' πολλούς προσωπικούς 'εχθρούς' και στο παιχνίδι της Παρασκευής αποδοκιμάστηκε έντονα όταν έγινε η παρουσίαση των ομάδων. Υπήρξε και συνέχεια, εν ώρα αγώνα, κάθε φορά που έπιανε την μπάλα.

Όλο αυτό υπήρξε η κινητήριος δύναμή του. "Μ' έκανε να χαμογελάω", συμπλήρωσε διευκρινίζοντας πως "μπορεί να μην σου αρέσω, το καταλαβαίνω. Αλλά όσο καιρό το μυαλό και η καρδιά μου βρίσκονται σ' αυτό το μέρος, θα κάνω τα πάντα για να νικήσω, θα κάνω τα πάντα με τους φίλους μου".

Δεν είχε μείνει στα λόγια.

Η απόδοσή του στο παρκέ άλλαξε το status στην κερκίδα. Όσοι των γιούχαραν άρχιζαν να τον επευφημούν. Η αρχή υπήρξε ένα κλέψιμο και η ασίστ που ακολούθησε για το κάρφωμα του Gibason. Μέχρι και η λέξη MVP ακούστηκε στο 'Target Center' όταν οι Wolves κυριαρχούσαν στο παρκέ. Χάρη πάντα στις δικές του προσπάθειες στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο ίδιος ατάραχος. "Δεν έχω πρόβλημα να με αποδοκιμάζουν. Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες θα παίξω σκληρά. Θα δώσω το καλύτερο για τη νίκη. Αποδοκιμασίες, επευφημίες, σιωπή. Εγώ έχω μια δουλειά να κάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK