ΚΑΕ για τη συνέχιση του ματς με Άρη: "Τα αστεία πρέπει να τελειώσουν"

Θιγμένη από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να συνεχιστεί ο αγώνας με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο δήλωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως με την ανατροπή των δεδομένων τιμωρείται ουσιαστικά η δική της ομάδα.

ΚΑΕ για τη συνέχιση του ματς με Άρη: "Τα αστεία πρέπει να τελειώσουν"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ που ήταν αποτέλεσμα συζήτησης που έγινε από ανθρώπους του ΠΑΟΚ σχετικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να συνεχιστεί το ντέρμπι με τον Αρη:

" Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και έντονο προβληματισμό πλέον τον δρόμο που έχει πάρει ο αγώνας Άρης - ΠΑΟΚ, o οποίος διακόπηκε οριστικά στις 18 Οκτωβρίου 2014, αλλά από προχθές και μετά την πάροδο 45 ημερών, αγνοείται η τύχη του!

Κρατήσαμε από την πρώτη στιγμή μία ήπια στάση, χωρίς προκλήσεις και τυχοδιωκτισμούς, μακριά από δηλώσεις εντυπώσεων και ενέργειες που θα μπορούσαν να αποβούν ζημιογόνες προς το άθλημα. Έτσι ακριβώς έχουμε μάθει να λειτουργούμε και αυτό υπαγορεύει το καλό του αθλήματος, αλλά δυστυχώς για ορισμένους αυτή η στάση θεωρήθηκε αδυναμία και επιχειρείται να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Δεν θα κρίνουμε αποφάσεις Δικαιοδοτικών Οργάνων και Δικαστηρίων. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στεκόμαστε όμως με πραγματική ανησυχία και προβληματισμό μπροστά σε πράξεις ή παραλείψεις, υπεκφυγές και προφάσεις που δημιούργησαν ένα περιβάλλον το οποίο τελικά οδήγησε σε κρίσεις επιλεκτικές και αποφάσεις πρωτοφανείς για τα αθλητικά δρώμενα. Αποφάσεις που ανατρέπουν κρίσεις διαιτητών, ακυρώνουν σαφείς διατάξεις κανονισμών, καταλύουν θεσμούς, δημιουργούν πεδίο ασυλίας για πράξεις βίας, επιβραβεύουν παραβατικές συμπεριφορές και εν τέλει απαξιώνουν και δυσφημούν το ίδιο το άθλημα.

Τα αστεία όμως πρέπει κάπου εδώ να τελειώσουν.

Κάνουμε γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι σκοπός μας είναι η προστασία της ομάδας και δεν θα επιτρέψουμε στον βωμό οποιασδήποτε σκοπιμότητας, να είναι ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ αυτός που θα «τιμωρηθεί» από μία τέτοια διαδικασία.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ".

Τότε ναι, τότε όχι

Η τότε συμφωνία του ΠΑΟΚ να συνεχιστεί το ματς της 18ης Οκτωβρίου αφορούσε εκείνες τις συνθήκες. Πλέον, μετά και τον τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη (ο οποίος θα μείνει εκτός για 3-4 μήνες), τα δεδομένα έχουν αλλάξει και σε περίπτωση που συνεχιστεί το ντέρμπι θεωρεί ότι βγαίνει χαμένος από την απόφαση ΑΣΕΑΔ. Πλέον το "μπαλάκι" έχει "πάει" στον ΕΣΑΚΕ και στον Δικέφαλο περιμένουν τις εξελίξεις.

24MEDIA NETWORK