Και επίσημα στη Φενέρ ο Μπατίστ

Μετά τον Ρομέιν Σάτο η Φενέρ έκανε δικό της και τον Μάικ Μπατίστ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Παρασκευής. "Να ντρέπονται όσοι υποστηρίζουν ότι έφυγα για τα χρήματα", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ. Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Και επίσημα στη Φενέρ ο Μπατίστ

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και επίσημα από την Παρασκευή ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός σέντερ μετά από μία πλούσια καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αμέτρητους τίτλους, θα συνεχίσει την καριέρα του για 1 χρόνο στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Μπατίστ είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από το τριφύλλι να παραμείνει για ακόμη 2 χρόνια, ωστόσο οι Τούρκοι κατάφεραν να του αποσπάσουν το "ναι", κάτι που φάνηκε από την Τετάρτη όταν τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τη Φενέρ. Αυτό επιβεβαιώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του.

Και επίσημα στη Φενέρ ο Μπατίστ

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φενέρ/Ούλκερ απέκτησε και τον Σάτο, ενώ οι κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν χάσει και τους Νικ Καλάθη και Κώστα Καϊμακόγλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK