Και η Ούνιξ για Μάντζαρη

Την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Βαγγέλη Μάντζαρη στην Κωνσταντινούπολη, ακόμα μία ομάδα μπαίνει στο παιχνίδι απόκτησής του.

Και η Ούνιξ για Μάντζαρη

Αυτή είναι η Ούνιξ του Φώτη Κατσικάρη που έχει στο στόχαστρό της τον παίκτη του Ολυμπιακού και είναι πιθανό να κάνει κίνηση, αρκεί βέβαια να ξεκαθαριστεί από πλευράς του Ολυμπιακού τι θα γίνει με τον Μάντζαρη και αν είναι στα πλάνα. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Αν μη τι άλλο ο Κατσικάρης γνωρίζει τον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ και τις δυνατότητές του γι' αυτό και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του. Θα εξαρτηθεί, βέβαια, από την πρόταση που θα καταθέσει η Ούνιξ κι αν αυτή ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως αν πουληθεί ο Μάντζαρης, αυτό θα γίνει για ομάδα του εξωτερικού και όχι για τον Παναθηναϊκό που έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον.

Οσον αφορά στα της Τουρκίας, με την Γαλατά να θέλει να πάρει τον παίκτη, οι φήμες θέλουν τον Μάντζαρη να έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη. Το περιβάλλον του Μάντζαρη λέει ότι πρόκειται για ταξίδι αναψυχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK