Και ο Σταύρος Θεοδωράκης στέλνει στο Αll Star Game τον Αντετοκούνμπο

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης στήριξε την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ψηφίζει για να τον βοηθήσει να παίξει στο All Star Game του NBA, που θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη, στις 19 Φεβρουαρίου.

Και ο Σταύρος Θεοδωράκης στέλνει στο Αll Star Game τον Αντετοκούνμπο

Ο επικεφαλής του "Ποταμιού" τόνισε τα εξής: "Λίγους μήνες πριν εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία για την πολιτική, σε μια καφετέρια στην Κυψέλη συνάντησα το Θανάση Αντετοκούνμπο. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά και με τη μητέρα του Βερόνικα. Το σχέδιο ήταν να κάνουμε «Πρωταγωνιστές» την οικογένειά του. Δεν είχαν αρχίσει ακόμη τα πρωτοσέλιδα αλλά η είδηση είχε κυκλοφορήσει. «Δυο πιτσιρικάδες στου Ζωγράφου έχουν τρελάνει τους σκάουτερ του ΝΒΑ». Ήταν ο Θανάσης και ο Γιάννης. Γεννημένοι στα Σεπόλια με γονείς από τη Νιγηρία.

Πωλήτρια στις λαϊκές η μάνα, εργάτης ο πατέρας. Μια εκπομπή λοιπόν, για τα βάσανα των γονιών, για τα επαγγέλματα του ποδαριού που έκαναν τα παιδιά - πλανόδιοι πωλητές ήταν -, για τα βλέμματα καχυποψίας που συναντούσαν και βέβαια για τα καρφώματά τους στον «Φιλαθλητικό» στου Ζωγράφου. Τελικά εγώ «έφυγα» για την πολιτική και τα δύο αδέρφια Αντετοκούνμπο έφυγαν για την Αμερική. Και γρήγορα ο Γιάννης, ο μικρότερος από τους δύο, έγινε ο «Greek freak» του NBA. Και τώρα η ομάδα του, η Milwaukee Bucks, καλεί τους νέους σε όλο τον κόσμο να τον ψηφίσουν για να παίξει στο All Star Game του NBA, που θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη, στις 19 Φεβρουαρίου. Όλοι μπορούμε να ψηφίσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Μην αφήσουμε αυτή τη δουλειά μόνο στην οικογένεια… Ομπάμα".

24MEDIA NETWORK