Kαι του χρόνου Καστλ και Ουίλκινσον
Μία μέρα πριν ριχθεί στην κρίσιμη μάχη των μικρών τελικών με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ο Αρης φρόντισε να τονώσει τη ψυχολογία δύο βασικών παικτών του.
Τερέλ Καστλ και του Μάικ Ουίλκινσον που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη φετινή
πολύ καλή πορεία του Αρη σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Επίσης, τη Δευτέρα οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των μικρών Καραβανά, Καραδολάμη και Πασαλίδη. Με λίγα λόγια, ο Αρης πριν καν λήξει η χρονιά, προσπαθεί να χτίσει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι θα κυκλοφορήσουν από σήμερα τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση της Γ’ Φάσης των φετινών play offs της Α1 για τις θέσεις 3-4 κόντρα στον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (05/06) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 19:10.
Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο και συνταχθείτε ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ