Κακοδαιμονίας συνέχεια

Κακοδαιμονίας συνέχεια
Δεν έφτανε στον Βασίλη Φραγκιά το απρόσμενο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Τζερόντ Χέντερσον, ο οποίος εδώ και δύο ημέρες αποτελεί παρελθόν από τον Κολοσσό, εκτός μάχης τέθηκε και ο Μπράιαν Ντιφάρες. Ο πόιντ-γκαρντ των "θαλασσί" υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες.

Θα είναι οπότε απών από τις φιλικές αναμετρήσεις επί αττικού εδάφους κόντρα σε Πανιώνιο τοΠαρασκευή (14/05, 17:30) και Πανελλήνιοτο Σάββατο(15/05, 12:00). Το αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους νεοφώτιστους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (το ερχόμενο Σαββατοκύριακο) θα φανεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν θα επιδιώξει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Φεύγει ο Μιχάιλοβιτς

Παρελθόν πριν ακόμη υπογράψει συμβόλαιο αποτελεί από τον Κολοσσό ο Μάρκο Μιχάιλοβιτς. Ο 22χρονος Σέρβος γκαρντ,που δοκιμάστηκε επί σειρά προπονήσεων,δεν ικανοποίησε με την παρουσία του τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος προτίμησε παρά τις... ελλείψεις στην περιφέρεια να αναζητήσει κάτι ποιοτικότερο. Ακόμη πάντως δεν έχει βρεθεί κάτι το ξεχωριστό προκειμένου οι Ροδίτες να έχουν κάτι ανακοινώσιμο.

Παρόμοια είναι η ιστορία και για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αλφόνσο Αλμπερτ (βρέθηκε θετικός σε ναδρολόνη) μέσα στη ρακέτα. Πολλά τα ονόματα που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει τίποτα το επίσημο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK