Καλαϊτζής: "Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό έπαιξε ρόλο"

Ο Γιώργος Καλαϊτζής φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπασκετ για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Καλαϊτζής: "Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό έπαιξε ρόλο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή "Magazino" των Παντελή Βλαχόπουλου και Αντρέα Παλομπαρίνι:

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρ: ''Η Φενέρ δείχνει να μην είναι ακόμα ομάδα, είναι καλύτερη από πέρσι, όμως έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της όπως έχουμε δει στην Euroleague και ακόμη δεν είναι ομάδα Ομπράντοβιτς, τουλάχιστον όπως έχουμε συνηθίσει εμείς τις ομάδες του.

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι παίζει καλά γιατί έχει ξεκάθαρους ρόλους, οι παίκτες έχουν αποδεχθεί τους ρόλους τους, η αλλαγή προπονητή φαίνεται να έπαιξε ρόλο. Υπάρχει αλλαγή στην διάθεση των παικτών και αυτό είναι σημαντικό''.

Για την παρουσία των Ομπράντοβιτς και Σπανούλη στην αναμέτρηση: ''Ο Σπανούλης έχει πάντα κίνητρο για τη νίκη, του αρέσει πάντα να κερδίζει. Ο Ομπράντοβιτς από την άλλη δεν νομίζω ότι θα αλλάξει την τακτική του, επειδή απέναντι του θα είναι ένας παίκτης που τον είχε στο παρελθόν''.

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει προπονητής, πριν προχωρήσει η Euroleague στο τελικό στάδιο: ''Εγώ περίμενα την Αρμάνι να τα πάει καλύτερα, να δείξουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αυτό δεν το δείχνουν και μάλλον δεν θα καταφέρουν να κάνουν κάτι''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK