Κάλεσμα στον κόσμο από τον Μαυροκεφαλίδη

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποτελεί μέχρι στιγμής τη μεγάλη αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας παίκτης (δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Εφήβων το καλοκαίρι) είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στο Μαρούσι και υπογραμμίζει το ρόλο της παρουσίας του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Μαυροκεφαλίδη

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποτελεί μέχρι στιγμής τη μεγάλη αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ.

Ο Ελληνας παίκτης (δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Εφήβων το καλοκαίρι) είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στο Μαρούσι και υπογραμμίζει το ρόλο της παρουσίας του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Μαυροκεφαλίδης δήλωσε:

Περιμένουν 5000 κόσμο

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τον ημιτελικό της Κυριακής. Αν και ο αγώνας διεξάγεται την ίδια ώρα με αυτόν του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν 4000 με 5000 κόσμο στην Πυλαία. Θα δούμε την Κυριακή αν θα δικαιωθούν.

«Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν ένα μεγάλο όνειρο. Ξεκινήσαμε τη χρονιά χωρίς να μιλήσουμε για στόχους γιατί η περίοδος είναι μεταβατική για την ομάδα. Και όμως βρισκόμαστε δύο αγώνες πριν το τελικό του Κυπέλλου. Το Μαρούσι είναι πιο έμπειρη ομάδα από μας, με καλούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην καρδιά, το πείσμα και την παρουσία του κόσμου. Αν έρθει και μας δώσει δύναμη θα έχουμε μεγάλη τύχη στο παιχνίδι.”

« Το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Θέλουμε εκτός από τη νίκη θέλουμεκαι τη διαφορά. Θα πρέπει να πάρουμε από την αρχή μια διαφορά και να την κρατήσουμε ως το τέλος χωρίς να απειληθούμε».

24MEDIA NETWORK