Κανένα ρίσκο με Σπανούλη

Οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραμένουν και στην αρχή της σεζόν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πιεστεί.

Κανένα ρίσκο με Σπανούλη
EUROKINISSI

Οι πιθανότητες ν' αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, μειώθηκαν πάρα πολύ μετά τα όσα μεσολάβησαν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, αφού το πρόβλημα στο γόνατο του αριστερού ποδιού δεν έχει υποχωρήσει, και ακολούθησε μόνο θεραπεία μήπως και μειωθούν οι ενοχλήσεις.

Αναπόφευκτα η απόφαση για την παρουσία του θα εξαρτηθεί πλέον κατά τη διάρκεια της Κυριακής, ανάλογα αφενός με το πώς αισθάνεται ο ίδιος αφετέρου με ποια θα είναι η εκτίμηση των γιατρών. Με δεδομένο ότι πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, είναι δηλαδή πολύ νωρίς για να κριθούν πράγματα στη σεζόν, μοιάζει δύσκολο να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο. Ακολουθεί άλλωστε και η Μπασκόνια.

Εφόσον ο Σπανούλης δεν παίξει, ο Σφαιρόπουλος θα ξεμείνει με Μάντζαρη και Στρέλνιεκς στο 1-2. Εκτός κι αν ο Βασίλης Τολιόπουλος κερδίσει το χρόνο που δεν είχε πέρυσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK