ΚΑΟΔ - Κηφισιά 67-51

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έκανε ο ΚΑΟΔ, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 67-51 της Κηφισιάς στο "Δ. Κραχτίδης" και διεύρυνε στις τρεις νίκες το μίνι σερί του.

ΚΑΟΔ - Κηφισιά 67-51
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Η αστοχία και οι σφικτές άμυνες σημάδεψαν την πρώτη περίοδο, το τέλος της οποίας βρήκε προηγούμενη την Κηφισιά με 15-12 χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 8-2, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέλαβε δράση ο Όμπι Τρότερ που σημείωσε τους 9 από τους 22 πόντους της ομάδας του, βάζοντας τον ΚΑΟΔ σε θέση οδηγού.

Οι φιλότιμες προσπάθειες του Δημήτρη Μαυροειδή απέβησαν άκαρπες για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο σύλλογος της Δράμας είχε περισσότερες επιθετικές λύσεις (Τρότερ, Μανώλης Παπαμακάριος, Ροντ Όντομ), με συνέπεια το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να λήξει 54-40 και, ουσιαστικά, η τελευταία περίοδος να αποτελέσει τυπική διαδικασία.

Στην τελευταία περίοδο η Κηφισιά έχασε άλλα έξι τρίποντα (τελείωσε με 1/8), είχε 3/8 δίποντα, έφτασε τα 20 λάθη και, βέβαια, όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι απαγορευτικοί για εκτός έδρας νίκη, ασχέτως αν έχεις συγκεντρώσει 14 επιθετικά ριμπάουντ.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Μανώλης Παπαμακάριος. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ με 16 πόντους και 4/9 τρίποντα, ενώ έκανε και 3 κλεψίματα. Το μπάσκετ χρόνια δεν κοιτά...

2. Δημήτρης Μαυροειδής. Με διαφορά ο κορυφαίος της Κηφισιάς, πρώτος σκόρερ του ματς (17 πόντοι) και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του (8).

3. Όμπι Τρότερ. Συνέβαλε τα μέγιστα στο χτίσιμο της διαφοράς, σημειώνοντας τους 9 από τους 11 πόντους του στη δεύτερη περίοδο.

4. Ρομπ Λο. Μάζεψε τα περισσότερα "σκουπίδια" (9) και έκανε 3 ασίστ.

5. Γκάι Μαρκ Μίσελ. Πολλή δουλειά στην άμυνα με 4 μπλοκ, αλλά και συνολικά με 7 ριμπάουντ.

Το φύλλο αγώνα

Τρίτη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη διαδοχική αν εξαιρεθούν οι αναμενόμενες ήττες από Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό για τον ΚΑΟΔ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την έδρα του και το "αλληλοσκότωμα" Κοροίβου και Απόλλωνα Πάτρας, προκειμένου να αυξήσει τις ελπίδες εισόδου στην οκτάδα. Η Κηφισιά, από την πλευρά της, έφτασε τις έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς, ρίχνοντας ουσιαστικά "λευκή" πετσέτα στη μάχη για τα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK