ΚΑΟΔ-Περιστέρι 87-75
Δεν άφησε περιθώρια στο Περιστέρι ο ΚΑΟΔ. Με επιβλητική εμφάνιση η ομάδα της Δράμας νίκησε εύκολα με 87-75 και πήρε το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας της στον πρώτο γύρο.
Ετσι κρίθηκε
Η αποφασιστικότητα των γηπεδούχων για την κατάκτηση της νίκης φάνηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο κατά το οποίο ο ΚΑΟΔ έβαλε τις βάσεις για την επιτυχία του. Σκοράροντας 33 πόντους (33-19) και επιβάλλοντας το δικό της τέμπο στο παιχνίδι, η ομάδα του Μάρκοβιτς περιόρισε το Περιστέρι σε παθητικό ρόλο.
Με όπλο τον επιθετικό πλουραλισμό του ο ΚΑΟΔ συνέχισε στο ίδιο ρυθμό μέχρι που έφτασε τη διαφορά στους 20 πόντους κατά το τρίτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα οι Δραμινοί περιορίστηκαν σε συντήρηση του χάντικαπ και το Περιστέρι βρήκε απλώς την ευκαιρία να μειώσει την έκταση της ήττας του, όχι πάντως κάτω από τους δύο πόντους με το οποίους είχε νικήσει στον πρώτο γύρο.
Αστέρι
Ο Πάλμερ τα έκανε όλα. Σκόραρε με 8/8 σουτ, πήρε 8 ριμπάουντ και υπέπεσε μόλις σε ένα λάθος σε 27 λεπτά συμμετοχής. Σχεδόν τέλειος ο Αμερικανός.
Απογοήτευση
Το Περιστέρι έχασε το παιχνίδι λόγω της κακής αμυντικής του επίδοσης αλλά και λόγω των λαθών που ήταν πολλά για εκτός έδρας παιχνίδι (22). Το παρήγορο για τους Αθηναίους ήταν το ότι πήραν πράγματα από τον Μίτσελ και τον Πάρκερ.
Σχόλιο
Ο παράγοντας έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην υπόθεση παραμονή και ο ΚΑΟΔ φρόντισε να εκμεταλλευτεί το σπίτι του σε μία κομβική στιγμή της σεζόν. Το Περιστέρι παραδόθηκε κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει φέτος.
Τα δεκάλεπτα: 33-19, 52-34, 69-54, 87-75