Καρέ νικών η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Την 4η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες της στο ρωσικό πρωτάθλημα πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 82-57 της Ντιναμό Μόσχας περιχώρων με τον Θοδωρή Παπαλουκά να πετυχαίνει 11 πόντους (4/4 2π., 0/1 3π., 3/8 1π.) μάζεψε οκτώ ριμπάουντ και έδωσε έξι ασίστ, με τον Πασούτιν να καθοδηγεί επιθετικά την ομάδα του Μεσίνα, με 14 πόντους.

Την 4η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες της στο ρωσικό πρωτάθλημα πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης
επικράτησε με 82-57 της Ντιναμό Μόσχας περιχώρων με τον Θοδωρή Παπαλουκά να πετυχαίνει 11 πόντους (4/4 2π., 0/1 3π., 3/8 1π.) μάζεψε οκτώ ριμπάουντ και έδωσε έξι ασίστ, με τον Πασούτιν να καθοδηγεί επιθετικά την ομάδα του Μεσίνα, με 14 πόντους.
Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου η Λοκομοτίβ Ρόστοφ νίκησε με 81-67 τη Σαμάρα και έφθασε στις τρεις νίκες στο φετινό μαραθώνιο.