Κάρι ή Λεμπρόν; Γουόριορς ή Καβαλίερς; Ήρθε η ώρα...

Με τη διεξαγωγή των NBA Finals, η σεζόν φτάνει στο αποκορύφωμά της. Γουόριορς και Καβαλίερς διεκδικούν το ολόχρυσο "Λάρι Ο'Μπράιεν" και οι Στέφεν Κάρι - Λεμπρόν Τζέιμς το χρίσμα του κορυφαίου της σειράς!

Κάρι ή Λεμπρόν; Γουόριορς ή Καβαλίερς; Ήρθε η ώρα...

Οι τελικοί του ΝΒΑ αρχίζουν το ξημέρωμα της Παρασκευής και στη μάχη πέφτουν από τη μία οι Γουόριορς των Κάρι-Ντουράντ και από την άλλη οι Καβαλίερς των Τζέιμς-Ίρβινγκ. Είναι η τρίτη σερί σεζόν, και πρώτη στην ιστορία, που το ίδιο ζευγάρι διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο, με τις δυο φιναλίστ να έχουν από μία επικράτηση.

Εφέτος τα δεδομένα αλλάζει η μετακίνηση του "KD" στο Όκλαντ. Είναι όμως έτοιμος ο βασιλιάς του ΝΒΑ να παραδώσει στο στέμμα του; Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, πιο λεπτές από κάθε προηγούμενη φορά. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τους αριθμούς στο infografic του Stoiximan.gr.

Τι μας λένε; Ότι οι Καβαλίερς σκοράρουν περισσότερο και κυρίως απ' έξω. Αντίθετα οι Γουόριορς δεν τρώνε χρόνο για να επιτεθούν και είτε τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο είτε εκτελούν στα πρώτα 6 δεύτερα κάθε φάσης.

Κάρι ή Λεμπρόν; Γουόριορς ή Καβαλίερς; Ήρθε η ώρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK