Κάρι: "Ο Τραμπ είναι ένας κ...ος"

Όταν ο δις MVP του ΝΒΑ βρίζει δημόσια τον πρόεδρο των ΗΠΑ και δεν κουνιέται φύλλο. Ο Στέφεν Κάρι δεν νοιάστηκε για τα εκατομμύρια που κερδίζει, χαρακτήρισε "κ...λο" τον Ντόναλντ Τραμπ και έριξε το διαδίκτυο.

Κάρι: "Ο Τραμπ είναι ένας κ...ος"
2016 NBAE

Στις ΗΠΑ οι αστέρες, παίκτες ή προπονητές, δεν κρύβονται. Λένε τη γνώμη τους δημόσια, με όποιο κόστος. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Καρμέλο Άντονι ή ο Γκρεγκ Πόποβιτς, από τους σύγχρονους, είναι τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα. Για να μην πάμε πιο πίσω, στα 90s... Στη λίστα προσθέστε πλέον και τον Στέφεν Κάρι. Ο οποίος ούτε που διπλοσκέφτηκε να χαρακτηρίσει "κ...λο" τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η αφορμή δόθηκε μετά από μια δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου του Under Armour, της αθλητικής εταιρίας που ντύνει τον MVP. Ο Κέβιν Πλανκ, περί ου ο λόγος, υποστήριξε πως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένα "πραγματικό περιουσιακό στοιχείο" για το αμερικανικό έθνος και ο Κάρι, που είχε στηρίξει τη Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική περίοδο του περασμένου φθινοπώρου, κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση.

Και μ' έναν απίθανο τρόπο έβρισε τον Τραμπ. " Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό. Αρκεί να βγάλετε τα δύο τελευταία γράμματα από τη λέξη asset (=περιουσιακό στοιχείο)", δήλωσε ο Κάρι και προκλήθηκε πανικός στο διαδίκτυο.

Ούτε που τον ένοιαξε πάντως, αν έθιξε την εταιρία, με την οποία δεσμεύεται ως το 2024, ή το υψηλόβαθμο στέλεχός της. Αυτοί άλλωστε έχουν να χάσουν. Όχι ο Κάρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK