Κάρτερ: "Στοπ στο τρανζίσιον της Κίμκι"

Τι ανέφερε ο Μαρκ Κάρτερ για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τετάρτης με την Κίμκι.

Κάρτερ: "Στοπ στο τρανζίσιον της Κίμκι"

Συγκεκριμένα είπε:

"Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για την ομάδα αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε δυνατά, να παλέψουμε για την κάθε κατοχή. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο".

Για το ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Λοκομοτίβ Κουμπάν που είναι επίσης ρώσικη ομάδα και αν αποτελούν εκείνα τα ματς ένα παράδειγμα για το τι πρέπει να αποφύγει ο "Δικέφαλος" την Τετάρτη: "Εχουμε μάθει πράγματα από την περίοδο εκείνη έχουμε κάνει κάποιες προσαρμογές. Παίζουμε καλύτερα την δεδομένη χρονική περίοδο. Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι αυτό (σ.σ. με την Κίμκι) με εκείνο κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: "Το βασικό είναι να σταματήσουμε το τρανζίσιον. Εχουν έναν εξαιρετικά γρήγορο πλέι μέικερ. Εχουν πολύ καλούς σουτέρ στα γκαρντ, είναι δυνατή ομάδα, έχουν καλούς ψηλούς και πρέπει αυτούς να τους κρατήσουμε μακριά από το καλάθι. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς αμυντικά και εφόσον βρούμε την ευκαιρία να τρέξουμε, έτσι ώστε να αναγκάσουμε τους ψηλούς τους να τρέξουν πάνω κάτω στο γήπεδο και να τους βάλουμε σε αυτόν τον ρυθμό".

Για το ότι μέχρι στιγμής δεν "σπάνε" οι έδρες στον όμιλο και αν αυτό σημαίνει κάτι για την συνέχεια: "Ολοι ξέρουμε πως είναι σημαντικό να προστατεύσεις την έδρα σου. Στην έδρα σου αισθάνεσαι πιο άνετα, αλλά όλοι ξέρουμε πως για να προχωρήσεις πρέπει να κερδίσεις και εκτός έδρας παιχνίδια. Ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι η Κίμκι αυτή...".

Για το αν το ματς με την Κίμκι μπορεί να είναι ένα... θρίλερ όπως τα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ: "Κανείς δεν ξέρει. Αυτός είναι και ένας λόγος για να μην φύγει ο κόσμος νωρίς... Χάνουμε, κερδίζουμε εμείς θα παίζουμε μέχρι το τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK