Καταδίκη 33 ετών λόγω... φανέλας

Μοναδικό αίτημα στα χρονικά κατετέθη στον πρόεδρο του περιφερειακού δικαστηρίου της Οκλαχόμα. Ο ήδη καταδικασμένος σε 30 χρόνια φυλάκιση Ερικ Τζέιμς Τόρπι του ζήτησε να αυξήσει (!) την κάθειρξη του ακόμη τρία χρόνια. Κι αυτό γιατί είναι φανατικός οπαδός του παλιού άσου των Boston Celtics, Larry Bird και θα ήθελε να ταιριάζει η ποινή του με το νούμερο της φανέλας του.

Καταδίκη 33 ετών λόγω... φανέλας
Οι απίθανες ιστορίες ανά τον κόσμο συνεχίζονται. Μοναδικό αίτημα στα χρονικά κατετέθη στον πρόεδρο του περιφερειακού δικαστηρίου της Οκλαχόμα. Ο ήδη καταδικασμένος σε 30 χρόνια φυλάκιση Ερικ Τζέιμς Τόρπι του ζήτησε να αυξήσει (!) την κάθειρξη του ακόμη τρία χρόνια.

ΟΤόρπι που οδηγήθηκε στην φυλακή λόγω ένοπλης ληστείας και φόνο εκ προμελέτης είναι φανατικός θαυμαστής του παλιού άσου των Boston Celtics, Larry Bird. Ο δικαστής κατά τη διάρκεια της απολογίας του κακοποιού, άκουσε ξαφνιασμένος να του υποστηρίζει ότι εφόσον θα μπει στη φυλακή με τη φανέλα του πρώην άσου τηςομάδας του ΝΒΑ, θα ήθελε να ταιριάζει απόλυτα με τον αριθμό του σπουδαίου άσου.

Οσον αφορά τον δικαστή, Ρέι Έλιοτ η υπόθεση φυσικό ήταν να τον έχει ξαφνιάσει: "Το αίτημα του έγινε αποδεκτό, απλώς αυξήσαμε την ποινή του σε 33 χρόνια, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένος μετά την αλλαγή. Στα 26 χρόνια καριέρας μου δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK