Kαταγγέλει καθυστερήσεις στο "Αλεξάνδρειο" η ΝΔ

Kαταγγέλει καθυστερήσεις στο "Αλεξάνδρειο" η ΝΔ
Στον Οκτώβριο του 2004 ορίζεται ο χρόνος παράδοσης του Αλεξάνδρειου Μελάθρου , όπως καταγγέλλει η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης ! Κι επισημαίνει φυσικά, μετά την επίσκεψη κλιμακίου της εκεί, ότι το έργο έχει Ολυμπιακό χαρακτήρα και η ανακατασκευή του είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα προκειμένου να εξυπηρετήσει τυχόν Ολυμπιακές ανάγκες.

Αναφέρεται δε, ότι το Αλεξάνδρειο έπαψε να λειτουργεί από το καλοκαίρι. Κι εγκατέλειψαν τους χώρους τους εκεί όλες οι Τοπικές Επιτροπές των Εθνικών Ομοσπονδιών! Αναγκάστηκαν να μετακομίσουν και να επιβαρυνθούν με υπέρογκα έξοδα μετακίνησης και λειτουργίας χωρίς ούτε καν το απλό ενδιαφέρον της ΓΓΦΑ.

Ένα ακόμη αποτέλεσμα της προχειρότητας στο θέμα της ανακατασκευής του Αλεξάνδρειου ήταν να «ξεσπιτωθεί› ο Άρης. Λόγω όμως, της καθυστέρησης στη έναρξη των έργων κινδυνεύει να μείνει ? άστεγος και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, μένουν άστεγοι αθλητές και αθλήτριες της Γυμναστικής και του Στίβου επειδή δεν έχει προβλεφτεί μόνιμος χώρος για τη μετακίνηση τους.

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιώντας κατά κόρον το «θα› Το «θα› είναι γοητευτικό αλλά δεν είναι ουσιαστικό›, τόνισε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσσαλονίκης, Νίκος Βακάλης.

Η επίσκεψη κλιμακίου της στο Αλεξάνδρειο όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου «αναδεικνύει βασικά, το ενδιαφέρον του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για την αθλητική υποδομή της Θεσσαλονίκης και υπογραμμίσει την δέσμευση ότι μετά τις 8 Μαρτίου η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει επιτέλους τις δικές της αθλητικές υποδομές›.

Στο κλιμάκιο το οποίο πραγματοποίησε την επίσκεψη συμμετείχαν εκτός του προέδρου της Διοικούσας Νίκου Βακάλη, συμμετείχαν ο Διευθυντής Λεωνίδας Τσολέκας , οι βουλευτές Γιώργος Ορφανός (Τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας), Τάσος Σπηλιόπουλος, Σταύρος Καλαφάτης και οι πολιτευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Τουσιάκης, Λίστα Κολοβού, Παν. Κοκκόρης, Αντ. Γυφτόπουλος, Βεν. Καρακωστάνογλου, Ερωτ. Θεοτοκάτος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK