"Καθάρισε" για την Εφές ο εκτελεστής Περπέρογλου. Έχασε εντός η Φενέρμπαχτσε

Με τρίποντο του Στράτου Περπέρογλου στα 33'' η Εφές επιβλήθηκε 78-77 της Μπεσίκτας στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στο τουρκικό πρωτάθλημα και με 11 νίκες βρέθηκε μόνη της στην κορυφή.

"Καθάρισε" για την Εφές ο εκτελεστής Περπέρογλου. Έχασε εντός η Φενέρμπαχτσε

Με το σκορ στο 74-75 η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε την κατοχή, εκδηλώνοντας την πιο κρίσιμη επίθεση του ματς. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν δίστασε να σουτάρει απ' έξω και ευστοχώντας καθόρισε τη μοίρα του αγώνα. Συνολικά είχε 15 πόνρους με 2/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Πληρέστατη εμφάνιση από τον Περπέρογλου, ο οποίος στήριξε όσο μπορούσε τον Τσεντί Οσμάν που είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Δεν έφτανε ο Ζήσης

Η Εφές ανέμενε το αποτέλεσμα της Φενέρμπαχτσε στο ματς με την Νταρουσάφακα για να γνωρίζει αν θ' απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Όπως κι εκ των υστέρων συνέβη. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε καιρό να παίξει τόσο άσχημα στην άμυνα και ηττήθηκε 95-91 από ένα σύνολο που εφέτος προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Νίκος Ζήσης είχε 15 πόντους, όσους και ο Εμίρ Πρέλντζιτς, αλλά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ανέτρεψαν την ιστορία του αγώνα. "Δήμιος" των πρωταθλητών ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις, που είχε 25 πόντους με 6/8 δίποντα και 2/2 τρίποντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK