ΜΠΑΣΚΕΤ

Καθοριστική εβδομάδα

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα αναμένεται να υπάρξουν την τρέχουσα εβδομάδα στο στρατόπεδο του Περιστερίου.

Καθοριστική εβδομάδα

Καταρχάς ο Στέφανος Κιουριτζόγλου κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη νέα διορία που δόθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (21/08) σχετικά με την κατάθεση του πλήρους φακέλου, καθώς και της εγγυητικής επιταγής που απαιτούνται για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της αθηναϊκής ΚΑΕ και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας θα συνεχίσουν τις επαφές με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό των 100.000 ευρώ που απαιτείται σε πρώτη φάση.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, βασικός στόχος του Δημήτρη Κουστένη είναι να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τους Ντάρεν Ουίλιαμς και Μιχάλη Παραγυιό, πριν προχωρήσει ο υπόλοιπος σχεδιασμός για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ