Κατηγορίες Διαμιανίδη

Κατηγορίες Διαμιανίδη
Εναντίον του ΕΣΑΚΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά την αναβολή της 20ης αγωνιστικής καταφέρθηκε ο πρόεδρος του Αρη, Γιάννης Διαμιανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των "κίτρινων" μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης κατηγόρησε τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ότι μεθόδευσε την αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου για να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να ανατιμετωπίσει την ομάδα του Τσαρλς Μπάρτον.

" Έχουν γίνει σημεία και τέρατα. Ο γεν. διευθυντής τους Παναθηναϊκού, κ. Στεφάνου, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, και του είπε ψέματα ότι ο δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε τις ομάδες ότι τα παιχνίδια οδεύουν προς αναβολή υποστηρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα στην μετακίνηση των διαιτητών, χωρίςόμως να έχει κάποιο χαρτί από την ΚΕΔ. Μετά μάλιστα παρακαλούσε την ΚΕΔ να στείλει επίσημο έγγραφο ώστε να είναι καλυμμένος. Αυτός μου είπε ο κ. Μάνος".

Μάλιστα, ο Γιάννης Διαμιανίδης θεωρεί ότι αυτό έγινε για να αναβληθεί ο αγώνας του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό. " Όλο το ζήτημα έγινε για τον αγώνα Αρη-Παναθηναϊκού. Υπάρχει μεθόδευση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είπαν ότι δεν μπορούν να βρουν τρόπο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Επειδή λοιπόν κατάλαβα τι έγινε, ενημερώνω ότι ως Αρης έκλεισα 23 εισιτήρια για την αποστολή του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσω Ζυρίχης. Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις επτά το απόγευμα. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα. Δεν είναι δυνατόν Αρης να είναι ένα από τα πέντε δάχτυλα του ΕΣΑΚΕ και να εμπαίζεται".

Η απάντηση πάντως του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη υπήρξε άμεση. " Ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε την αγωνιστική από την στιγμή που η ΚΕΔ υποστήριξε ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί πρόβλημα στη μετάβαση των διαιτητών και λόγω κακοκαιρίας. Αυτό μα ς είπε ο κ. Μάνος και του ζήτησα να στείλει εγγράφως το αίτημα του κάτι το οποίο και έγινε. Από εκεί και πέρα ο κ. Διαμαινίδης προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι όλα έγιναν έτσι ώστε να αδικηθεί ο Αρης. Αν αποδειχθεί πάντως ο Παναθηναϊκός μπορούσε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και δεν το έκανε θα τιμωρηθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK