ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: “Κάναμε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι”

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την σεζόν που έρχεται και ανέλυσε τα πλάνα του για μία ισχυρή Μπιλμπάο.

Κατσικάρης: “Κάναμε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι”

Αφού έκανε ένα μικρό θαύμα πέρυσι φτάνοντας με την Μπιλμπάο στους τελικούς της ACB, ο Φώτης Κατσικάρης παρουσιάζεται έτοιμος να κερδίσει και τους πλέον δύσπιστους με τη δουλειά του.

Σε δηλώσεις του, ο Ελληνας κόουτς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του (απέκτησε τους Ραούλ Λόπεθ, Γκριμάου, Ντ’oρ Φίσερ) λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή τι θέλαμε για να βελτιωθούμε και νομίζω ότι πλέον διαθέτουμε ένα σύνολο με ποιότητα και εμπειρία”.

Επιπρόσθετα, ο Κατσικάρης ανέλυσε ένα σχέδιο απόκτησης ικανών νεαρών παικτών από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης στο οποίο περιλαμβάνεται και η απόκτηση των δικαιωμάτων του Σπύρου Παναγιωταρά του Ικάρου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο Νίκος Παππάς δεν βρίσκεται στα σχέδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK