Κίνηση για Ρουκς και Παναγιωτόπουλο

Κίνηση για Ρουκς και Παναγιωτόπουλο
Μία μικρή και μία μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Ηρακλής. Ο Ντράγκαν Ράτσα έκρινε πως ο Αλέξης Παναγιωτόπουλος θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για την περιφέρεια και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο νεαρός σούτιγκ γκαρντ (1,95) ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ιστορική άνοδο του Κολοσσού Ρόδου στην Α1.

Ο 25χρονος παίκτης θέλησε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και συμφώνησε σε λύση του συμβολαίου με τον σύλλογο της Ρόδου. Εδώ και 15 ημέρες ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ηρακλή προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα ο Σέρβος τεχνικός ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται άμεσα αφού πρώτα τελειώσει επισήμως το συμβόλαιο του παίκτη με την Ρόδο.

Σε ότι αφορά στην μεγάλη έκπληξη, οι φήμες μιλούν για πρώιμες συζητήσεις με τον Σον Ρουκς (36χρ-2,08) τον σέντερ από το ΝΒΑ με μεγάλη θητεία στο Ντάλας και τους Κλίπερς. Πως είναι δυνατόν μία ομάδα με τεράστια προβλήματα να ορέγεται ένα τόσο σημαντικό όνομα;

Ο Ρουκς δεν έχει δουλειά στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να ρίξει πολύ το κασέ του. Αρκεί αυτό; Οψόμεθα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK