ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΚ Ζάγκρεμπ-Μάλαγα 67-82

Πολύ κοντά στο να πει "αντίο" στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση είναι η Ζάγκρεμπ μετά την εντός έδρας ήττα (67-82) από τη Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν σημαντικό προβάδισμα για την 3η θέση.

ΚΚ Ζάγκρεμπ-Μάλαγα 67-82
Zagreb, 14.12.2011 - Utakmica 9. kola skupine B koarkake Eurolige Zagreb CO protiv Unicaje iz Malage. Na slici Krunoslav Simon u napadu. Foto FaH/ Dario GRZELJ/ dag FaH

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι Κροάτες κατάφεραν να περιορίσουν τον αντίπαλό τους. Οι Σίμον, Κασούν άρχισαν καλά και η ομάδα τους βρέθηκε να προηγείται με 22-20. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν ο Ζόριτς βρήκε χώρο να δράσει. Ο Κροάτης ακολούθησε το δρόμο που του έδειξαν οι Πέιν, Λίμα και η Μάλαγα πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 45-39.

Με τη διαφορά να παίζει ανάμεσα σε μονοψήφιο και διψήφιο αριθμό πόντων η Μάλαγα μπήκε στο τελευταία δεκάλεπτο προηγούμενη με 13 (52-65) και τελικά έφθασε με άνεση στο 4ο εφετινό ροζ φύλλο αγώνα.

Οι Κροάτες χρειάζονται τώρα νίκη της Ζαλγκίρις μέσα στη Γερμανία επί της Μπάμπεργκ για να εμπλακούν σε σενάρια ισοβαθμιών.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 39-45, 52-65, 67-82

ΚΚ Ζάγκρεμπ: Μουλαομέροβιτς 5, Σίμον 16, Μπάμπιτς 5 (1), Κασούν 8, Ντία 2, Μέι 6, Ράντσιτς 9 (2), Όζμπολτ 4, Χέιντφελντ 12 (2)

Μάλαγα: Φιτς 7, Ροντρίγκεθ 11 (3), Ρόουλαντ 5 (1), Λίμα 5, Πέριτς 10, Γκαρμπαχόσα 5 (1), Φρίλαντ 17, Πέιν 6, Ζόριτς 16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ