ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει γκαρντ και …συνεχίζει

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε το ΟΚ από τον Μάνο Παπαδόπουλο για να προχωρήσει στην πρώτη άμεσηκίνηση ενίσχυσης.

Κλείνει γκαρντ και …συνεχίζει
INTIME SPORTS

Ο Έλληνας προπονητής ενημέρωσε την διοίκηση πως βασική προτεραιότητα θα είναι ένας γκαρντ για να πετύχει όσα δεν κατάφερε ο Κίτσεν. Ο προπονητής έχει ήδη δώσει την λίστα για την συγκεκριμένη θέση με παίκτες οι οποίοι έχουν σοβαρή προϋπηρεσία στο ΝΒΑ.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, κατέστησε σαφές ότι δεν πρέπει να υπάρξουν άλλα…πειράματα τύπου Άρμστρονγκ και Κίτσεν γι αυτό και οι πράσινοι αναζήτησαν τους στόχους τους αποκλειστικά στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε να αποκτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ένας γκαρντ που να μπορεί να παίξει τόσο άσος, όσο και δύο, με την προϋπόθεση του καλού σουτ και της δυνατής άμυνας. Φαίνεται ότι μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε την πρώτη κίνηση με ανοικτό το ενδεχόμενο μίας ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν φόργουορντ με βασικό προσόν το σουτ. Παίκτες όπως ο Καπόνο, ο Μόρισον, ο Αχέρν προτάθηκαν αλλά δεν έχει επιλεγεί κάποιος καθώς κάθε ημέρα προτείνονται και άλλοι παίκτες με θητεία στο ΝΒΑ. Σε μία πρώτη ανάγνωση οι κυπελλούχοι θα κλείσουν τον καλύτερο διαθέσιμο ακόμα και αν δεν καλύπτει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK