Κλείνει τις υποθέσεις των Στίγκερς και Χέλιγουελ
Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη των Στίγκερς και Χέλιγουελ.
Τα μέλη της ΚΑΕ ζήτησαν περισσότερο χρόνο για την αποπληρωμή τους (με τον Αυστραλό θα μιλήσει προσεχώς ο εκπρόσωπός του).
Εξάλλου, έγινε συζήτηση του αγωνιστικού τμήματος για διάφορα ονόματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη.
Επίσης, ο φάκελος της αδειοδότησης στάλθηκε δίχως να συμπεριλαμβάνει την εγγυητική για την οποία γίνονται διάφορες σκέψεις για να βρεθεί κάποια λύση. Πάντως ο ΠΑΟΚ μπορεί να την συμπεριλάβει και αργότερα, καθώς δεν ήταν απαραίτητο να το πράξει άμεσα.
Στο συγκεκριμένο θέμα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποια ελαστικότητα για έναν καλύτερο τρόπο πληρωμής της, ενώ κατά τα άλλα τέθηκε επί τάπητος το θέμα της Βαλκανικής Λίγκας.
Η πλευρά του “δικεφάλου” θα μιλήσει με αυτήν της διοργάνωσης και αν η πρόταση είναι συμφέρουσα οικονομικά, θα λάβει μέρος (από το αγωνιστικό τμήμα θέλουν ένα περισσότερο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα). Η λογική, πάντως, λέει ότι δεν θα συμμετάσχει.