Κοιτάει μπροστά η Εθνικη

Η ήττα από τη Σλοβενία ανήκει στο παρελθόν. Πλέον η Εθνική στρέφει το ενδιαφέρον της στον αγώνα με τη Βοσνία (21:30) στον οποίο χρειάζεται μόνο τη νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σερβίας. Αισιοδοξία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Κοιτάει μπροστά η Εθνικη
Mπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να ασχολούμαστε με τα πιθανά σενάρια του ομίλου της Εθνικής και τα πιθανά σταυρώματα ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του όμως βλέπουν μόνο τη Βοσνία. Αν η ομάδα μας θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες και τον εφιάλτη μίας γρήγορης επιστροφής στην Ελλάδα θα πρέπει να νικήσει τους φιλότιμους Βόσνιους.

Kατά γενική ομολογία η Βοσνία είναι μία ομάδας στα μέτρα της Εθνικής μας. Βεβαίως οι Βαλκάνιοι έχουν καλούς παίκτες και ισχυρή θέληση αλλά αυτά τα στοιχεία δεν φτάνουν για να πάρεις ένα ματς. Αν η Ελλάδα παίξει την άμυνα του πρώτου αγώνα με τη Γαλλία και έχει ώριμες επιλογές στην επίθεση η νίκη δεν θα ξεφύγει από τα χέρια της.

Από εκεί και πέρα, αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν ο Γιαννάκης και οι παίκτες του δεν πολυενδιαφέρονται για τον επόμενο αντίπαλο. Ειτε βγουν πρώτοι, είτε δεύτεροι το ζητούμενο είναι η διάρκεια, το ομαδικό πνεύμα και η εγρήγορση. Ισως μάλιστα να ήταν προτιμότερο να παίξουμε ένα ακόμα ματς πριν το μεγάλο προημιτελικό.

Αλλά είπαμε να μην βιαζόμαστε. Προηγείται η μάχη με τη Βοσνία στην οποία θα πάρουν μέρος όλοι οι πολεμιστές του Γιαννάκη. Προβλήματα απωλειών δεν υπάρχουν και ο στρατηγός Δράκος καταστρώνει τα σχέδια του απαλαγμένος από τέτοιου είδους σκοτούρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK