Κολοσσός - ΠΑΟΚ 67-69

Σώος και αβλαβής έφυγε από τη Ρόδο ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 69-67 του αξιόμαχου Κολοσσού που μπορεί και χωρίς τον Τζέιμς.

Κολοσσός - ΠΑΟΚ 67-69

Η εξέλιξη

Ο Κολοσσός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Ο Ντόμινικ Ουότερς, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έφερε το απρόσμενο στην 5άδα των "θαλασσί", ενώ ο Τσάμης και ο Σκοτ ήταν σταθερές αξίες στην επίθεση, με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" να μην ξεφύγει περισσότερους από πέντε πόντους (21-16) χάρη σε ξέσπασμα του Μπρέμερ. Ο Όντουμ έκανε μεγάλο ματς, αλλά ο Κολοσσός ήταν κακός μπελάς για τους Θεσσαλονικείς και μετά το 26-26 οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν σταθερά στο προβάδισμα.

Ο Κολοσσός προηγήθηκε 45-43, 51-48 και 58-57 στο 30', ακολούθησε όμως ένα 8-0 του ΠΑΟΚ και το μομέντουμ άλλαξε στο πιο κομβικό σημείο. Οι Ρόδιοι είχαν πέντε λεπτά για να διεκδικήσουν το ματς, ο Τσάμης έβαλε ένα τρίποντο και ο Χάγκινς κάρφωσε για το -4 (63-67), αλλά το καθοριστικό σουτ (δια χειρός Τσάμη) ένα λεπτό πριν από τη λήξη ήταν άστοχο και παρόλο που ο ΠΑΟΚ έδειξε τάσεις αυτοχειρίας η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε. Την τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων σπατάλησε ο Λαρεντζάκης.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Τζέικ Όντουμ για το γεμάτο παιχνίδι του.

2. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος υπήρξε καθοριστικός όταν οι ισορροπίες ήταν ακόμη λεπτές.

3. Ο Κιθ Λάνγκφορντ, καθώς άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ απέναντι στην πρώτη εν Ελλάδι ομάδα του.

4. Ο Άγγελος Τσάμης, που παραμένει ηγέτης του Κολοσσού ανεξαρτήτως ξένων.

5. Ο Τζαμέλ Χάγκινς, αφού λίγο έλειψε να γυρίσει το ματς.

Το φύλλο αγώνα

Ο ΠΑΟΚ "επιβίωσε" στο Βενετόκλειο, φεύγοντας με το ροζ φύλλο από τη Ρόδο χάρη στο βάθος του ρόστερ του. Ο Όντουμ, ο Μαργαρίτης και ο Λάνγκφορντ έκαναν την πολλή δουλειά, ενώ ο Κάρτερ έδωσε πολύτιμες λύσεις όταν η μπάλα ζύγιζε πολλά κιλά. Ο Κολοσσός πάλεψε απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα, έδειξε ότι δούλεψε στη διακοπή για να βρει τις ισορροπίες του μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και το αποτέλεσμα λίγο έλειψε να τον ανταμείψει. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα βρει νίκες για την παραμονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK