Κοντά στα 6.000 εισιτήρια με αυξητικές τάσεις σε φίλους του Ολυμπιακού

Ο κόσμος του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε ενόψει του Final Four του Βελιγραδίου και υπολογίζεται ήδη ότι κοντά στα 6.000 εισιτήρια έχουν βρεθει ήδη σε "ερυθρόλευκά" χέρια, με αυτό τον αριθμό να αναμένεται να ανέβει περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

Κοντά στα 6.000 εισιτήρια με αυξητικές τάσεις σε φίλους του Ολυμπιακού
EUROKINISSI SPORTS

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου ενεργοποίησε τον κόσμο του, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, στην εκπομπή Show Must Go On. Και, όπως φαίνεται, η παρουσία των "ερυθρόλευκων" οπαδών θα είναι μεγάλη.

Με την EuroLeague να έχει ανακοινώσει πως τα General Public εισιτήρια για το Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5) εξαντλήθηκαν τα ακριβή νούμερα της σύνθεσης της εξέδρας ανάμεσα στις 4 φιναλίστ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ήδη πάντως υπολογίζεται ότι κοντά στα 6.000 εισιτήρια έχουν καταλήξει σε οπαδούς του Ολυμπιακού, με αυτό το νούμερο να έχει... αυξητικές τάσεις, με αρκετό κόσμο να έχει εξασφαλίσει θέση στην Stark Arena.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτό το νούμερο θα ανέβει τις επόμενες ημέρες όταν γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αφού μεταξύ άλλων είναι ακόμα ανοιχτά κάποια "πακέτα' που προσφέρουν εταιρίες, ενώ πρέπει να υπολογιστούν ακόμα οι Σέρβοι οπαδοί, καθώς και αυτοί της Μακάμπι που αγόρασαν εισιτήρια και αναμένεται να τα μεταπουλήσουν.

Παράλληλα, όσοι οπαδοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν εισιτήριο πρέπει να γνωρίζουν ότι η EuroLeague Basketball προσφέρει την εναλλακτική επιλογή του Fan-To-Fan Marketplace, εκεί όπου κάποιος φίλαθλος που δεν θα καταφέρει τελικά να παρευρεθεί στο Final Four, μπορεί να πουλήσει το εισιτήριό του σε κάποιον άλλο φίλαθλο μέσω του f4tickets.com.

News 24/7

24MEDIA NETWORK