ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στα παιδιά ο Χάινς και ο… Μέγκιερι

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Αργυρούπολης, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague και της ΚΑΕ Ολυμπιακός ONE TEAM.

Κοντά στα παιδιά ο Χάινς και ο… Μέγκιερι

Ο Κάιλ Χάινς, που είναι ο πρεσβευτής των πρωταθλητών Ευρώπης στο πρόγραμμα, βρέθηκε στο βοηθητικό του ΣΕΦ και συμμετείχε στις δραστηριότητες των παιδιών προσφέροντας μερικές στιγμές χαράς.

Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Μπάλαζ Μέγκιερι, ο οποίος παρακολουθεί συχνά τον Αμερικανό και τους συμπαίκτες του στα παιχνίδια της Euroleague.

Οι δυο αθλητές τα είπαν για αρκετή ώρα, αντάλλαξαν φανέλες και… φιλοφρονήσεις, αφού ο Χάινς έδωσε συγχαρητήρια στον Ούγγρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK