Κόροιβος - Κηφισιά 79-70

Με την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση ο Κόροιβος νίκησε εύκολα την αγνώριστη Κηφισιά στην Αμαλιάδα με 79-70 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του.

Κόροιβος - Κηφισιά 79-70

Η εξέλιξη

Τούτη τη φορά ο Κόροιβος δεν λάθεψε όπως σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδι του. Από τη στιγμή που απέκτησε το προβάδισμα (28-24 στα μέσα της δεύτερης περιόδου), η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου δεν έχασε ξανά την πρωτοπορία στο σκορ και παράλληλα διεύρυνε τη διαφορά. Ετσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η Κηφισιά απειλούσε στην επίθεση μόνο με τον Μαυροειδή. Αντιθέτως, ο Κόροιβος είχε πολλούς πρωταγωνιστές με τον Ντέιβις να είναι ο πρώτος μεταξύ πρώτων. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 39-32, στο φινάλε της τρίτης περιόδου, 61-47 ενώ η διαφορά έφτασε και στους 16 (73-57) πριν η Κηφισιά μαζεύει λίγο την έκταση της ήττας της.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Ντέιβις με 17 πόντους.

2. Οργια από τον Μαυροειδή.Τελείωσε το ματς έχοντας 27 πόντους και 6 ριμπάουντ.

3. Πολύτιμος ο Ρούμπιο με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

4. Δημιουργός αλλά και σκόρερ ο Μάτζετ. Και 14 πόντοι και 5 ασίστ.

5. Καθάρισε την μπουγάδα ο Βασίλιεβιτς με...τετράποντο στο τέλος όταν η Κηφισιά μείωσε.

Το φύλλο αγώνα

Αν και νεοφώτιστος, ο Κόβοιρος θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι κάτι που φάνηκε και σ' αυτό το παιχνίδι. Σχεδόν 80 πόντοι στην επίθεση, πολλοί πρωταγωνιστές, πλήρης κυριαρχία στο ματς επί ενός αντιπάλου με σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ. Η Κηφισιά αγνώριστη, ειδικά οι γκαρντ της δεν πρόσφεραν σχεδόν τίποτα στο παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK