Κορωνιός: "Υπήρξε άγχος, κρατάμε τη νίκη"

Στο άγχος και την πίεση των παικτών της ΑΕΚ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος ωστόσο επεσήμανε τη σημασία της νίκης της "Ένωσης" για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κορωνιός: "Υπήρξε άγχος, κρατάμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Η ένταση του αγώνα στο ΟΑΚΑ είχε ως αποτέλεσμα να "κλείσει" η φωνή του Ντράγκαν Σάκοτα, τον οποίο αντικατέστησε στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Κορωνιός.

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μα καλή ομάδα και πως είχαμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Δεν είχαμε πολλές μέρες να δουλέψουμε, κοιτάξαμε να ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν την ομάδα. Δεν είχαμε υπομονή, ο Τόμας πέτυχε κρίσιμα καλάθια στο τέλος. Η ομάδα φάνηκε πως ήταν αγχωμένη, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Όλοι οι παίκτες ήταν αγχωμένοι, δεν έχω δει ξανά τον Σάκοτα να σουτάρει 1/9 τρίποντα. Η πίεση ήταν μεγάλη κι αυτή η νίκη είναι σημαντική για τη συνέχεια", ήταν η τοποθέτηση του Κορωνιού.

Τέλος για τον κόσμο της ΑΕΚ υπογράμμισε: "Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει πως είναι πάντα δίπλα της. Ξέρουμε ότι τον έχουμε κοντά μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Απόλλων Πατρών 67-64

News 24/7

24MEDIA NETWORK